Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Dijana Toska: Armiku po na përçanë, mos u bëni mashë e dashakeqësve

Politikologia Dijana Toska, përmes një postimi në rrjetet sociale ka thumbuar të gjithë ata që mundohen të shfrytëzojnë metodat përçarëse për shqiptarët duke aluduar në sulmet e fundit që po bëhen nga VMRO DPMNE dhe disa shqipfolës ndaj BDI dhe kreut të saj Ali Ahmeti.

Dhe përse dikush ka nevojë të bëhet mashë e qarqeve dashakeqase kur dihet që në rastin e parë do ta flijojnë edhe atë mashë kur nuk do të ju nevojitet më, shkruan mes tjerave Toska.

Historikisht armiku kur ka deshtë me mbrri diçka i ka përdorë metodat përçarëse tek shqiptarët. Diku ka dhezë, diku më pak po ka edhe raste që nuk ka pasur sukses. Dhe përse dikush ka nevojë të bëhet mashë e qarqeve dashakeqase kur dihet që në rastin e parë do ta flijojnë edhe atë mashë kur nuk do të ju nevojitet më.

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...