Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Rikujtesë dhjetëvjeçare/ Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Zëvendës Kryeministri i Parë në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut Artan Grubi, ne RIKUJTESËN e shokut e bashkëveprimtarit të Kryetarit të BDI-së z. Ali Ahmeti, veprimtarit nga Kosova, z. Ismet Sylejmanit!

Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Rikujtesë dhjetëvjeçare

Kjo është historia e re e pas Luftes së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare!
Në Maqedoni dorëzojnë dhe pranojnë detyrën e Ministrit të Mbrojtjes shqiptarët e mëdhenj Fatmir Besimi dhe Talat Xhaferi!

Kjo është e ardhmja e qeverisjes me potencial 100% shqiptar të faktorit politik shqiptar që aktualisht udhëhiqet nga Udheheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti e shokët e Tij në Maqedoni!…

Ismet Sylejmani,
Prishtinë 19 Shkurt 2013/2023!

Latest Posts

I njohur ndërkombëtarisht, artisti i grimit, Ernesti, fillon realizimin e masterclass për studentë

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...