“Uragani” Ahmeti do t’i fryjë “të zjarrtit”

SHKRUAN: Ljubisha Nikollovski Përgenjështrim i opinionit është mendimi se të ashtuquajturit “të zjarrtit”, të pakënaqur me punën e Artan Grubit dhe Bujar Osmanit, luftojnë për...

Rikthehet në funksion sistemi “Sigurimi im”

FSSHRMV: Rikthehet në funksion sistemi “Sigurimi im”, institucionet shëndetësore dhe barnatoret kanë kontroll në sigurimin shëndetësor deri në datën e sotme.
Të nderuar,
FSSHM ju njofton se sistemi “Sigurimi im” funksionon për të siguruarit në tërë vendin, me çka për shkak të rregullimeve teknike, do të vendoset në funksion të plotë deri në fund të ditës.
Deri në këtë moment “Termini Im” i ka marrë të gjitha të dhënat deri me datën e sotme (20 shkurt 2023). Të gjitha kontributet e paguara të obligimeve janë të evidentuara në Terminin tim.
Kjo do të thotë se të gjithë punonjësit shëndetësor kanë mundësi ta kontrollojnë statusin e sigurimit në “Termini Im”.
FSSHRMV po punon në mënyrë aktive edhe në sistemin për pagesë të pagave, pushimeve të lehonisë dhe refundimeve të tjera. Jemi në pritje gjatë ditës së sotme të rikthehen edhe sistemet e tjera. Të gjitha informacionet menjëherë dhe në kohë do të shpërndahen me opinionin.

Latest Posts

Irani dënon me vdekje pesë persona që thotë se punuan për Izraelin

Një gjykatë në qytetin veriperëndimor të Iranit, Urmia, ka dënuar me vdekje pesë persona – katër burra dhe një grua – të cilët...

Shpërndanin drogra të forta në Tiranë/ Gjykata lë në burg 10 personat e arrestuar  (EMRAT)

Gjykata penale la në burg 10 personat e arrestuar ditën e djeshme, pasi shpërndanin drogëra të forta në ambiente të ndryshme të Tiranës.   Në...

Ngjarja tragjike në Tuz/ Iliri vrau Sheilën 19-vjeçare në sy të familjes pasi ajo i tha se nuk e donte më

Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë, Ilir Gjokaj ka rrëfyer vrasjen e nëntëmbëdhjetëvjeçares Sheila Bakia para shtëpisë së saj në Tuzi, ku ka plagosur...