Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Grubi: Paga mesatare shënoi nivel rekord të rritjes, përmbushëm edhe një premtim zgjedhor

Nëpërmes një statusi në rrjetet sociale zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se është përmbushur edhe një premtim zgjedhorë dhe se paga mesatare ka shënuarr rritje rekorde.

Paga mesatare mujore e paguar neto për punonjës, në dhjetor të vitit 2022 është 34.364 denarë, ndërsa paga mesatare mesatare mujore bruto ka arritur 51.387 denarë. Mbesim të përkushtuar për të vazhduar trendin progresiv të përmirësimit të standardit jetësor të qytetarëve!”, ka shkruar Grubi.

https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/749605719862282

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...