Dauti: Ata që sot janë kundër Grubit, dikur nuk interesoheshin fare për qytetarët

Pas fjalimit të djeshëm të zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi në Kuvend, fjalim në të cilin Grubi “heshti” deputetët e VMRO-së numër i madhë i qytetarëve i kanë dalë në krah duke mbështetur e duke u krenuar me mënyrën e artikulimit dhe renditjes së fakteve.

Njëri ndër qytetarët që ka dalë në krah të Grubit është edhe Ramiz Dauti i cili nëpërmes një postimi në rrjetet sociale ka thënë se kundër Grubit janë ngritur ca njerëz të nuk kas pas asnje fije interesi per qytetart e tash.

Sipas tij, askush deri më sotë nuk ka pasur guximin që tu kthej “fjalën” ose tua prishë siç thotë Dauti “pobratimave” për 20 vite me rradhë.

Statusi i plotë, pa asnjë ndërhyrje.

Deri sa dikush u bo milioner neper funksione edhe ska guxu me jau prish Pobratimave rrafsh qe 20 vjet ne BDI. Nuk kas pas asnje fije interesi per qytetart e tash dalin kunder Artan Grubit i cili per 5 vjet ka bo revolucion n’shtet ( kjo shifet nuk ka nevoj per mu fol) Pordha mundeni me ju shit gjeneratave qe kan lind ne vitin 2015 ju besojn mos neve se jeni tu gabu .
ASNIHERE SKAM QEN MA BDI
ASNIHERE SKAM QEN MA SHUM ME Artan Grubin

https://www.facebook.com/MIZI111/posts/3370379993202954