Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Vazhdojnë kërcënimet për destabilizim, Janushev me betim publik për hakmarrje

Nxitja e tensioneve dhe fushata anti-shqiptare vazhdon të jehojë e rritet edhe më shumë nga ana e deputetëve të VMRO-së .

Sikur të mos mjaftojë kjo, deputeti e funksionari i lartë i opozitares, Igor Janushev ka filluar edhe me kërcënime të ashpra.

Në disa shkrime publike Janushev së fundi ka kërcënuar kryeparlamentarin Xhaferi, duke thënë se është i gatshëm edhe për ballafaqim fizik e përleshje.

Nëse Talati apo kushdo qoftë tjetër mi përmend edhe njëher fëmijët e mi, nuk do të ketë fund të mirë. Ky nuk është një kërcënim, por betim. Nëse mendoni për ndonjë ballafaqim, nuk është problem vetëm, por dua brenda dhe të ketë edhe kamera, të xhirohet gjithçka”, ka thënë mes tjerash Janushev.

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...