Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Grubi: Çdo projekt që është realizu në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit

Duke folur më tej lidhur me investimet që janë bërë ndërvite në vend, ka veçuar Shkupin duke theksuar se secili projekt që është realizuar në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit.

Çdo projekt që është realizuar në Shkup mban vulën e Ali Ahmetit. Investime të shumta u bënë ndër vite që Shkupi të promovoj identitetin shqiptar dhe faktorizimin e shqiptarëve ngado që jemi prezantuar në Kosovë e Shqipëri, u shpreh Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...