Grubi në Click plus: Ka pasur tentativa që mos votohet kjo Qeveri por pa sukses

Zëvendëskryeministri i parë Grubi më tej në Click plus ka folur edhe për tentativat nga dikush që mos votohet kjo qeveri, mirëpo nuk kanë arritur.

Ata që nuk e votojnë këtë Qeveri, nuk e bëjnë përshkak të mos funksionimit apo mos realizimit të programit tonë, mirëpo për çështje të hatërmbetjes, pse është ky dhe nuk është ai. Ka pasur ndikime që kjo Qeveri të mos votohet, ndikime nga individe, nga nëntoka, mirëpo që fatmirësisht nuk kanë arritur. Ka pasur ndikime në BDI, LSDM, ASH mirëpo marrëveshja është e qëndrueshme. Qëllimi ka qenë të krijohet një krizë institucionale, por që nuk ndodh, u shpreh Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/