Mbahu nënë mos ke frig,se ke djem në Amerik,këngëtari Fran Lucaj:Malësi po vijmë

Zgjedhjet e 5 Marsit në komunën e Tuzit kan zgjuar interesim të jashtzakonshëm në diasporën shqiptare në Amerik dhe gjithkund në botë.

Çdo ditë shohim turma njerzit që me një gëzim të pa parë marin rrugën nga përtej oqeanit për tju përgjigjur kushtrimit të vendlindjes.

Këtë sot e bëri të ditur dhe këngëtari i njohur nga Malësia,Fran Lucaj që jeton dhe vepron në SHBA,i cili në faqen e tij zyrtare kishte publikuar një foto me atdhetarë të tjerë duke u nisur nga aeroporti i Detroidit.

“Malësi po vijnë,të ta qesim dorën”,ka shkruar ai.