Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Drejtori Halili priti në takim James Fritzi, drejtor i Multiband Global dhe AMRR nga Teksasi

Sot, drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvilim Teknologjik, Festim Halili ka pritur në takim James Fritzi, drejtor i Multiband Global dhe AMRR nga Teksasi i SHBA.

Takimi sipas drejtorit Halili ka të bëj me zhvillimin teknologjik dhe shkencor në vendin tonë si dhe bashkëpunimi në fushat e inovacionit.

Po kush është James Fritzi?

James Fritzi dhe kompania e tij Multiband Global and AMRR me seli në Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës është kryesisht e fokusuar në fushën e shërbimeve teknologjike në SHBA por edhe në mbarë botën.

Madje, Fritzi ka qenë i angazhuar edhe në ekipet e senatorëve amerikan të Partisë Demokratike të Donald Trump.

Postimi i drejtorit Halili:

Takim shumë miqësor me z. James Fritzi, drejtor i Multiband Global dhe AMRR nga Teksasi i SHBA-ve.

Vizionet e tij për zhvillimin teknologjik dhe shkencor në vendin tonë ishin tepër inkurajuese. Dy vendet tona mike ndajnë vlera të përbashkëta dhe bashkëpunimi në fushat e inovacioneve dhe teknologjive është mjaft i rëndësishëm.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10161223584906833&set=a.10151725484111833

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...