“Uragani” Ahmeti do t’i fryjë “të zjarrtit”

SHKRUAN: Ljubisha Nikollovski Përgenjështrim i opinionit është mendimi se të ashtuquajturit “të zjarrtit”, të pakënaqur me punën e Artan Grubit dhe Bujar Osmanit, luftojnë për...

Politikologu Vilson Junçaj: Malësisë i është rikthyer lavdia e saj e vjetër, Malësia frymon shqip

Poltikologu dhe expert më i ri i europian në politikën Amerikane,Vilson Junçaj ka analizuar situatën politke në Tuz,me shkas zgjedhjet e 5 Marsit.

“E ardhmja u takon atyre që punojnë për zhvillimin e vendit të vetë, atyre që krijojnë mundësi të barabarta për të gjithë dhe atyre që punojnë për mirëqenien e të gjithë qytetarëve”-ka theksuar Junçaj.

Politikologu Vilson Junçaj ka vlersuar lartë punën e pushtetit aktual me në krye Nik Gjeloshaj,për të arituarat në mandatin katër vjeçar,ku ka potencuar se zhvillimi është i dukshëm dhe se zgjedhja është shum e logjikshme dhe se askush nuk mund të votoj kundër prosperitetit të vendlindjes dhe shtëpisë së vet.

Ja postimi i plotë:

E ardhmja u takon atyre që punojnë për zhvillimin e vendit të vetë, atyre që krijojnë mundësi të barabarta për të gjithë dhe atyre që punojnë për mirëqenien e të gjithë qytetarëve. Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë për qytetarët të shohin se kush ka punuar e kush nuk ka punuar për të mirën e atdheut.
Nëse llogarisim në bazë të projekteve dhe planeve të realizuara, asnjë komunë në Mal të Zi nuk ka arritur një nivel më të lartë të zhvillimit për vetëm 4 vite të menaxhimit të mirë sesa Komuna e Tuzit. Zhvillimi shihet më së miri në numra. Administrata aktuale ka rritur buxhetin me 512%, ka rritur numrin e investimeve kapitale me 876%, ka rritur mbështetjen për bujqit me 2735%, ka rritur numrin e bursistëve me 714% dhe shumë të tjera. Ergo, zgjedhja është e logjikshme, sepse mendoj se nuk është e mundur që dikush të votojë kundër prosperitetit të vendlindjes dhe shtëpisë së vetë!
Progres ka shënuar edhe faktorizimi i rolit të të rinjve në shoqëri, ku a posteriori shihet se të rinjtë janë bërë vendimmarrës, krijues të fateve të tyre dhe u është dhënë mundësia për punësim profesional. Forcimi i rolit të të rinjve është një recetë për një mjedis të shëndetshëm dhe të drejtë.
Një nga risitë që do të përmirësojë edhe më tej pozitën e të rinjve është pikërisht projekti i madh kapital, që është ndërtimi i Qendres universitare në Tuz. Në këtë mënyrë, Malësia do të fitojë një pasuri të madhe, përkatësisht studentët e saj.
Malësisë i është rikthyer lavdia e saj e vjetër, Malësia frymon shqip. Malësia is back!
Punë dhe përkushtim në vend të fjalëve boshe, projekte të realizuara në vend të premtimeve të paplotësuara, bashkim dhe zhvillim në vend të divide et impera!

Latest Posts

Shpërndanin drogra të forta në Tiranë/ Gjykata lë në burg 10 personat e arrestuar  (EMRAT)

Gjykata penale la në burg 10 personat e arrestuar ditën e djeshme, pasi shpërndanin drogëra të forta në ambiente të ndryshme të Tiranës.   Në...

Ngjarja tragjike në Tuz/ Iliri vrau Sheilën 19-vjeçare në sy të familjes pasi ajo i tha se nuk e donte më

Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë, Ilir Gjokaj ka rrëfyer vrasjen e nëntëmbëdhjetëvjeçares Sheila Bakia para shtëpisë së saj në Tuzi, ku ka plagosur...

Nën betim, Boris Johnson mohon se ka gënjyer për festat në pandemi

Ish-kryeministri britanik, Boris Johnson, ka insistuar “me dorë në zemër” se nuk i ka gënjyer kurrë ligjvënësit për disa festa që janë mbajtur gjatë...