Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Sinishtaj falënderon kongresmenen McClain për letrën dhe përkrahjen e shqiptarëve në Mal të Zi

Kryetari i Shoqatës Atdhetare “Jehona e Malësisë”, Vilson Sinishtaj,ka konfirmuar lajmin e madh, letrënn e përkrahjes nga kongresmenja Lisa McClain, për shqiptarët në zgjedhjet lokale të 5 Marsit.

Kjo letër po ashtu dëshmon se shqiptarët në kërrkim të të drejtave që ju takojnë kanë mbështetjen e miqve më te mirë te popullit tonë, popullit dhe politikës amerikane, ka shkruar Sinishtaj.

Njoftimi i plotë i z. Sinishtaj:

Një falenderim i veçantë për Congresswoman Lisa McClain për mbeshtetjën direkte që vazhdimisht i jep çeshtjës shqiptare. Po ashtu falëndëroj edhe Departmentin e Shtetit në komunikim të drejtëpërdrejtë dhe për mbështetje.
Kjo letër është vetëm një shembull nga mbështetja që kemi marrë për garancion të zgjedhjeve të lira në komunën e Tuzit por edhe për mbështetje të shqiptarëve nën Mal të Zi dhe rajon! Kjo letër po ashtu dëshmon se shqiptarët në kërrkim të të drejtave që ju takojnë kanë mbështetjen e miqve më te mirë te popullit tonë, popullit dhe politikës amerikane.
Forumi shqiptar Forumi Shqiptar – Diaspora Forumi Shqiptar-New York Nik Gjeloshaj Ivan IvanajFadil Kajoshaj Mark Nikoll Pjetrushi Lulgjuraj Nikolle Juncaj Shoqata Malesia e Madhe Association New York Jehona

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...