Grubi takon u.d. Ambasadorin Gjerman Otto Graf: Ndryshimet kushtetuese këtë vit!

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi, ka pritur në takim ushtruesin e...

E vërteta e rrugës “Ismail Kadare”, ose siç e quajnë qytetarët “Nutella”

Portali indeks.mk ju sjell detaje të reja, të zbuluara në mënyrë ekskluzive për rrugën, “Ismail Kadare”, e cila ditë më parë, tërhoqi vëmendjen opinionit, jo vetëm të Çairit por në gjithë vendin dhe më gjërë.

Indeks.mk ishte media e parë që publikoi pamjet e këtij “tmerri” e qytetarët thanë se kryetari i Komunës, Visar Ganiu i kanë harruar ata dhe se ky projekt është stërzgjatur.
Qytetarët në denoncimin e tyre thanë se Ganiu u ka premtuar që projekti do të kryhet për tre muaj, por siç thanë nga ajo kohë ka kaluar më shumë se tetë muaj dhe thanë se komuna nuk ka ndërmarrë asnjë masë.

Duke u përpjekur të shfajësohet kryetari i komunës, Visar Ganiu, fajin e hodhi tek Qeveria. Duke thënë se ishte kjo e fundit që kontraktoi kompaninë për ndërtimin e rrugës.
Megjithatë, e vërteta rreth rrugës “Ismail Kadare” është si në vijim.

Burime të sigurta të indeks.mk pranë Komunës, konfirmojnë se Rruga “Ismail Kadare” nuk ka qenë e përfshirë në projektin e TAV.

Gjithashtu, burimet tona thonë se kompania “Eurovia”, me kërkesë të komunës për donacion, ka realizuar rrjet të gjatë prej 200 metra kanalizim duke bërë edhe kyçje të gjitha shtëpive në këtë rrjet me mjete të kompanisë private.

Informacionet tona thonë se kompania “Eurovia”, ka përfunduar punimet për rreth 20 ditë, duke pasur parasysh rrugët e ngushta dhe vështirësitë në realizim.
Komuna Çair është zotuar se do ta realizojë asfaltimin e rrugës që mban emrin e të madhit, Ismail Kadare e që fatkeqësisht tash më shumë njihet si rruga “Nutela”.

Latest Posts

Heshtja zgjedhore në Mal të Zi nis në mesnatë

Në Mal të Zi, në mesnatë fillon heshtja zgjedhore fillon, në prag të rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, që do të mbahet të...

Si mbërritën deri tek akpadia penale ndaj ish-presidentit, prokurorët e Manhatanit?

Akuza penale e ngritur ndaj ish-Presidentit Donald Trump në Nju Jork, rrjedh nga një pagesë për të siguruar heshtjen e aktores së filmave pornografikë...