Një 30 vjeçar nga Ferizaj kryen vetëvrasje në malin e fshatit Sojevë


30 vjeçari nga Ferizaj kryen vetëvrasje në malin e fshatit Sojevë.

Policia e Kosovës ka njoftuar se sot në fshatin Sojevë të Ferizajt është gjetur trupi i pajetë i viktimës L.M i moshës 30 vjeçare i cili dyshohet se kishte kryer vetëvrasje.

Vdekjen e tij ishte konfirmuar në vendin e ngjarjes nga mjekët kujdestar të spitalit të Ferizajt, dhe me vendim të Prokurorit trupi iu është dorëzuar familjarëve.

Policia në Ferizaj ka bërë të ditur se më 28 shkurt për të njëjtin person kishte lëshuar njoftim për gjetjen e tij meqë ishte raportuar i zhdukur.

Njoftimi i Policisë

Vetëvrasje në Ferizaj

Sot, reth orës 07:30 Policia Rajonale e Ferizajt ka pranuar një informacion se në pyllin e fshatit Sojevë të Ferizajt, dyshohej se një person është pa shenja jete. Policët e rendit e më pas hetuesit dhe krimteknikët rajonal kanë dalë në vendin e ngjarjes.

Nga hetimet e para, egzaminimit të vendit të ngjarjes viktima L.M (M/K) i moshës 30 vjeçar nga fshati Rahovicë e Ferizajt dyshohet se kishte kryer vetëvrasje, vdekja e të cilit është konfirmuar në vendin e ngjarjes nga mjekët kujdestar të spitalit rajonal të Ferizajt.

Me vendim të prokurorit kujdestar nga Prokuroria Themelore në Ferizaj trupi i pajetë i është liruar familjarëve .