Kishte rënë në lum, policia e Prizrenit shpëton një qytetar nga mbytja


Policia e Kosovës në Prizren, gjatë patrullimit kishin vërejtur se në lum është një person.

Të njëjtit kanë ndërhyrë menjëherë dhe kanë arrit ta largojnë dhe shpëtojnë viktimën mashkull kosovar nga aty, si dhe e kanë dërguar për tretman mjekësor.

Viktima pas tretmanit mjekësor është dërguar në Spitalin e Psikiatrisë për trajtim të mëtutjeshëm pasi që i njëjti kishte probleme psikike.