Grubi takon u.d. Ambasadorin Gjerman Otto Graf: Ndryshimet kushtetuese këtë vit!

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi, ka pritur në takim ushtruesin e...

Nik Gjeloshaj merr urime nga kryeparlamentari, Talat Xhaferi

Puna juaj e përkushtuar në krijimin e institucioneve demokratike të Komunës së Tuzit, shkruan mes tjerash kryetari i Kuvebdit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi për kryetarin Nik Gjeloshaj, pas fitores bindëse të zgjedhjeve të djeshme.

Nga zemra ju uroj fitoren me dëshirë që t’u mbajë entuziazmi, vullneti dhe veprimtaria për ta çuar Tuzin dhe Malësinë drejt përparimit duke ia ruajtur vlerat që ajo i ka pasur gjithmonë dhe i ka edhe sot, shkruan z. Xhaferi.

Postimi i z. Gjeloshaj me urimin e z. Xhaferi:

Urimin e radhës si udhëheqës i listës së Forumi shqiptar, me rastin e fitores në zgjedhjet e djeshme lokale, e fitova nga kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, miku ynë Talat Xhaferi. Puna juaj e përkushtuar në krijimin e institucioneve demokratike të Komunës së Tuzit, në përparimin e saj në të gjitha fushat, e para së gjithash në ruajtjen e rrënjëve shqiptare dhe bashkëjetesës qytetare, që bëtë në mandatin e kaluar, ishte bazë që garantonte fitoren tuaj që e arritët. Nga zemra ju uroj fitoren me dëshirë që t’u mbajë entuziazmi, vullneti dhe veprimtaria për ta çuar Tuzin dhe Malësinë drejt përparimit duke ia ruajtur vlerat që ajo i ka pasur gjithmonë dhe i ka edhe sot, shkruan në mes të tjerash në urimin e Talat Xhaferi!

NGJ

Latest Posts

Heshtja zgjedhore në Mal të Zi nis në mesnatë

Në Mal të Zi, në mesnatë fillon heshtja zgjedhore fillon, në prag të rundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, që do të mbahet të...

Si mbërritën deri tek akpadia penale ndaj ish-presidentit, prokurorët e Manhatanit?

Akuza penale e ngritur ndaj ish-Presidentit Donald Trump në Nju Jork, rrjedh nga një pagesë për të siguruar heshtjen e aktores së filmave pornografikë...