“Uragani” Ahmeti do t’i fryjë “të zjarrtit”

SHKRUAN: Ljubisha Nikollovski Përgenjështrim i opinionit është mendimi se të ashtuquajturit “të zjarrtit”, të pakënaqur me punën e Artan Grubit dhe Bujar Osmanit, luftojnë për...

Drejtori i Sh.F “Bajram Shabani”, Mustafë Ebibi në shënimin e 7 Marsit ka ftuar mësimdhënësit e pensionuar

Në një atmosferë përplot emocione , përpos programit të shaqur nga nxënësit e shkollës, arsimtarët e pensionuar u çmallën duke evokuar kujtime për vitet e kaluara në shkollën ndër më të vjetrat në RMV. Në këtë manifedtim ishin prezent edhe pishtarja e arsimit shqip Rgaibe Osmani, pastaj arsimtarët Adem Bajrami, Reshat Latifi, Sami Ganiu, Samet Ymer, Sami e Berajete Zeqiri, Selvete Rrustemi, Isa Afuzi, Elmi Rexhepi, Ridvan Rrustemi, Vaxhid Osmani, Hulusi Saliu , Melaim Ramadani si dhe pensionist më të rinjë.

Ky gjest i drejtorit Mustafë Ebibi u përshëndet nga të gjithë, gjë që e potencoi edhe pishtari i Arsimit Reshat Latifi, i cili tha se kjo ndodhë për herë të parë që një drejtor ti ftojë arsimtarët e pensionuar.

https://www.facebook.com/mustafa.ebibi.7/posts/pfbid0gTcNE2wCALGkcbf1AuKhB2bF7nYuJC21pd4YcMdF1QSu24PgTEbNnnN7iv8Hyo8yl

Latest Posts

Nga emigrantët e paligjshëm tek siguria kibernetike, zbardhet takimi Rama-Sunak

Takimi mes kryeministrit Edi Rama dhe homologut të tij britanik, Rishi Sunak është zbardhur përmes një deklarate të përbashkët për mediat.   Në deklaratën e publikuar...

Sondazhet: Mbështetja për Biden drejt rënies

Mbështetja për presidentit Joe Biden ka shënuar një rënie të vogël krahasuar me një muaj më parë, duke ju afruar nivelit më të ulët...