Zhvillimet në Çair/ Grubi: Takohemi me qytetarët dhe shpalosim politikat e përbashkëta

Sa i përket përzgjedhjes së Bujar Osmanit për kordinator të degës së BDI në Çair, Grubi tha se ka përkrahjen e tij, ndërsa kanë si qëllim takimin me qytetarët si dhe shpalosjen e politikave të përbashkëta.

Bujar Osmani ka përkrahjen time për të qenë në atë pozitë si koordinator i aktiviteteve politike për Çairin, sepse për 3 vite Izet Mexhiti nuk ka pasur as edhe një takim me qytetarët e Çairit. Politika jonë është që të takohemi me qytetarët, të dëgjojmë dhe të shpalosim politika të përbashkëta, ndaj besoj që këtë rol do ta kryej me përgjegjësi z. Osmani, theksoi Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/