Selami: Mbajeni mend këtë fotografi sepse brezat pas nesh do të krenohen me të!

Pas nënshkrimit të sotëm të marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10 D, zëvendë drejtori i Entit për Statistika, Ilmi Selami e ka komentuar këtë akt madhor duke thënë se nëse lexohet fotografia, kuptohet mësimi.
Ja pse bëhet e tërë lufta speciale kundër BDI-së!!!
Nëse e lexoni këtë fotografi, e kuptoni mësimin!
Koridoret janë për të lëvizur. Lëvizja është jetë! Jeta është kur jemi më afër njëri tjetrit, kur jemi bashkë!
Mbajeni mend këtë fotografi sepse brezat pas nesh do të krenohen me të!❤️