Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me ministrinë për Vetëqeverisje Lokale

FIZHT dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim, për zbatimin e aktiviteteve dhe projekteve të përbashkëta.

Memorandumi është nënshkruar nga DFIZHT Festim Halili dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Risto Penov, të cilët do të bashkëpunojnë bashkërisht dhe në partneritet në drejtim të krijimit të kushteve dhe mundësive më të mira për zhvillimin e ndërmarrësisë në vend. Në kuadër të projektit “Zhvillimi i balancuar rajonal i qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës – Faza 2”, dy institucionet në fazën e ardhshme, do të publikojnë një thirrje të re publike.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=765828438440958&set=pcb.765828735107595

Latest Posts

Ernesti së shpejti do bëj ‘boom’ në botën e grimit, ja si

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...