Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Investime të reja në Kodrën e Diellit për përmirësimin e ofertës së Qendrës së Skijimit

Pas më shumë se një dekade, në Kodrën e Diellit këtë vit investuam në 2 (dy) makina për rregullimin e shtigjeve të skijimit, PistenBully 600 Polar dhe Prinoth BEAST, të cilat padyshim do të kontribuojnë në modernizimin e Ski-Qendrës dhe përmirësimin e ofertës duke krijuar kushte optimale të skijimit me përpunimin cilësor të borës në shtigjet e skijimit.

Kënaqësia e vizitorëve tanë është synimi ynë parësor!

https://www.facebook.com/100042314893063/videos/198366326212617/

Latest Posts

BDI e bashkuar rreth frontit për Europë

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Europë...

Bilall Kasami e la në gjendje skandaloze pjesën e jashtme të stadiumit të qytetit

“Këto dyqane që shihni pas meje, dikur ishin që të gjitha në funksion, megjithatë, qiraxhinjtë u hoqën nga këta dyqane, me pretekstin se do...

Forcat pro-iraniane i përgjigjen SHBA-ve: Jemi gati të kundërsulmojmë

Forcat pro-iraniane në Siri kanë deklaruar se janë gati për t’iu përgjigjur sulmeve të mëtejshme ajrore të Shteteve të Bashkuara mbi pozicionet e...