Braktiset fshatrat e Selenicës/ Asnjë investim tek rrugët, mungon edhe

Pak familje, rrugë të lëna rrugëve dhe mungesë e theksuar e ujit të pijshëm, kjo është panorama që ofrojnë sot fshatrat e bashkisë së Selenicës.

 

Banorët e zonës thonë se në vitet e demokracisë, nuk kanë parë asnjë investim për rrugët.

 

“Në këtë rrugë nuk është vënë dorë për 30 vite me radhë dhe kur kemi një hall nuk arrijmë dot në kohë, sepse nuk ecim dot.

Rrugën ta shikosh,është keq fare, e kanë bërë shumë keq, mban ujë”, tha një nga banorët.

 

Si pasojë e këtyre kushteve, banorët kanë braktisur fshatrat dhe sot nuk janë më shumë se 300 familje në zonë.