Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...

Grubi në Debat Plus: BDI dhe Ali Ahmeti faktorizuan shqiptarët, projekte tashmë financohen me buxhet shtetëror

Duke folur më tej për projekte të mëdha, Grubi tha se tashmë kur institucionet drejtohen nga kuadro të BDI dhe Ali Ahmeti, dolën në pah këto projekte dhe po financohen me buxhet shtetëror.

Deri në vitin 2001 ne nuk kishim kuadro të përgaditur për tu marrë me punë shtetërore, administrative apo udhëheqëse, por kur erdhi BDI-ja shqiptarët dalë ngadalë u faktorizuan dhe tashmë shumë pozita kyce po i udhëheqin shqiptarët. Kur tanimë po udhëheqin kuadro të BDI-së dhe Ali Ahmetit, dolën në pah këto projekte dhe po financohen me buxhet shtetëror. Këto projekte të nisura do të përfundojnë më patjetër. Kësaj punë i ka vdek nana, qoftë Artani apo dikush tjetër Korridori 8 dhe 10-D do të përfundojnë sipas planit, theksoi Grubi.

https://fb.watch/jgzeCuG3zT/

Latest Posts

Ministrja gjermane: Duhet të nisë rindërtimi i Ukrainës

Ministrja gjermane për Zhvillim, Svenja Schulze, ka thënë se duhet të nisin përgatitjet për rindërtim të Ukrainës dhe riparim të dëmeve të luftës.   Ajo i...

Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...

Uniformat e Policisë edhe në gjuhën shqipe, Grubi: Mision i kryer me sukses

Në Maqedoninë e Veriut ka hyrë në fuqi Dekreti për uniformat e policisë, të cilin Qeveria e miratoi para një viti në bazë të...