Fillon largimi i bërllokut nga Prishtina, “Pastrimi” del në terren


Nis largimi i bërllokut nga Prishtina, “Pastrimi” del në terren.

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi” ka njoftuar opinionin se ekipet e saja kanë dalë në terren për të vazhduar me largimin e mbeturinave.
Me anë të një komunikate për media, “Pastrimi” njofton se kryerja e shërbimeve do të vazhdojë sipas planit dhe orarit të rregullt operativ, shkruan lajmi.net.

“Falenderojmë secilin qytetar për mirëkuptimin që kanë treguar ndaj punëtorëve te kompanisë sonë”, tha kompania.

Njoftimi i plotë:

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi”, Sh.A-Prishtinë, njofton opinionin publik se ekipet kanë dal në teren për të vazhduar me grumbullimin dhe largimin e mbeturinave.

Po ashtu njoftojmë qe kryerja e shërbimit të mbeturinave do të vazhdojë sipas planit dhe orarit të rregullt opetativ.

Falenderojmë secilin qytetar për mirëkuptimin që kanë treguar ndaj punëtorëve te kompanisë sonë.

Me respekt,

Kompania Regjionale e Mbeturinave KRM “Pastrimi”, Sh.A-Prishtinë.