BDI modifikon fushatën, thotë: ERDHI DITA!

Ka nisur prej mbrëmë një fushatë mjaftë unike nga Bashkimi Demokratik për Integrim, e po e njejta fushatë sonte është modifikuar.

Nga slloganet “Ai po vjen”, rrjetet sociale janë pushtuar me slloganin e ri “Erdhi dita”.

Nga BDI gjithmonë janë të pritshme fushata kreative dhe me ndikim të gjërë, pasi gjithmonë vijnë me ide inovatore.

Detaje më të hollësishme lidhur me fushatën aktuale nuk kanë dhënë, mirëpo duket qartë se pritshmëria dhe interesimi i qytetarëve është i lartë.

Kujtojmë se BDI gjithmonë ka arritur të vendos standarde tjera në fushatat që ka inicuar, duke përmendur këtu edhe fushatën me ngjyrë të gjelbërt “Zgjidh jetë voto blertë”.