Diell dhe det/ Fundjavë pranverore në Vlorë

Fundjavë pranvere në Vlorë, por që me temperaturat, shëtitjet e qytetarve buzë detit, qarkullimin e automjeteve të ngjason me një ditë vere.

 

Disa qytetar këtë të dielë kanë zgjedhur ta kalojnë pranë detit, duke bërë një shëtitje teksa nuk mungojnë edhe ata që lahen në det.

 

Disa të tjerë e kanë zgjedhur detin për te kryer aktivitet sportive teksa shumë familje për argëtim.