Vuçiq: Nuk kam nënshkruar asgjë, por ka një marrëveshje

Presidenti serb në paraqitjen para gazetarëve ka thënë se ka një marrëveshje.

Megjithatë, ai tha se si atë ditë në Bruksel, edhe sonte nuk ka nënshkruar asgjë.

Gjithashtu ka thënë se shpreson që Prishtina të tregohet konstruktive dhe t’i respektojë detyrimet.