Faton Ahmeti: Urtësia dhe mençuria e liderit tonë i shërben gjithmonë kauzës kombëtare

Sonte, Bashkimi Demokratik për Integrim dhe kryetari Ali Ahmeti kanë mbajtur tubim në Çair në një pritje jashtëzakonisht e madhe nga aktivistët e BDI. Para të pranishmëve, krahas kryetarit Ahmeti, fjalë rasti kanë mbajtur edhe kryepalamentari Xhaferi, zëvendës kryeministri i parë Grubi, ministri i Jashtëm Osmani si dhe sekretari i përgjithshëm i BDI, Faton Ahmeti.

I kam ndjekur me vëmendje të gjitha takimet e këshillave vendore, ndaj sonte ju përgëzoj juve për organizimin e këtij tubimi. Nga këtu japim mesazhin se ne jemi pas rilindasit të fundit, vizionarit, Ali Ahmeti. Ky proces është vendimtarë për vendin, për të tashmë dhe të ardhmen, për të harmonizuar qendrimet tona me standardet e BE-së. Kur skeptikët mohonin mundin tonë për anëtarësim në NATO, në fituam. Tani është mision BE-ja, prap po flasin mirëpo në do të fitojmë përsëri, nga kjo sallë sonte në ju themi së Ali Ahmeti plagë të hapura e punë të papërfunduara kurrë nuk ka lënë pas. BDI gjithmonë ka pasur përgjëgjësi për punët që ka menaxhuar, ndaj gjithmonë kemi pasur sukses. Urtësia dhe mençuria e liderit tonë i shërben gjithmonë kauzës kombëtare, kemi fatin të mësojmë nga Ali Ahmeti, shumë gjenerata u rriten dhe u profesionalizuan nga mundi dhe mundësia e tij. Ky është Ali Ahmeti, ai që hap shtigjë për gjeneratat e reja, ka thënë Faton Ahmeti.