Grubi në Top tema: Punojmë që gjithë VMRO të votojë për ndryshimet kushtetuese

“Unë nuk jam optimist, por jam i bindur që plani është ambicioz dhe ka skica dhe matematika të ndryshme, por ju e dini që deri më tani gjithçka që kemi thënë është realizuar. Ne po punojmë jo vetëm që të sigurojmë 8 deputetë, po punojmë që e gjithë VMRO – DPMNE të votojë për amendamentet kushtetuese”, ka vendosur Artan Grubi në Top tema.

Ai ka theksuar se deputetët e VMRO-DPMNE-së, nëse janë për një Maqedoni evropiane, duhet t’i mbështesin ndryshimet kushtetuese. Lidhur me mohimet e liderit të tyre Hristijan Mickovski, Grubi thotë se nuk është deputet dhe të gjithë e dimë se cila ishte besnikëria në përbërjen e fundit parlamentare.

“Sot Maqedonia është një vend më i fortë dhe më i sigurt dhe anëtar i NATO-s, në kohë lufte në Ukrainë të gjithë janë më të lumtur dhe për t’u bërë anëtare e NATO-s kemi bërë një kompromis. Pas Marrëveshjes Kornizë morëm qytetarë besnikë, me Marrëveshjen e Prespës, menjëherë morëm NATO-n, me Marrëveshjen e fqinjësisë së mirë, filluam negociatat me BE-në, këtu është procesi i skriningut”, tha Grubi.