Nënshkrimi i Protokollit për bashkëpunim ndërmjet Prokurorisë Publike dhe MPB-së

Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministria e Punëve të Brendshme sot do të nënshkruajnë Protokoll për bashkëpunim.

Në nënshkrimin e Protokollit është paralajmëruar fjalim i ambasadorit Kilian Vall, shef i misionit të OSBE-së në Shkup, prokurorit publik i Republikës Lubomir Joveski, ministrit të Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe kryetarit të Shoqatës së Prokurorëve Publikë, Elvin Veli.

Protokolli është iniciativë e Shoqatës së Prokurorëve Publikë, që realizohet me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Shkup.