Von Cramon reagon për djegien e veturave në veri


Djegia e veturave në veri, reagon edhe Von Cramon.

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka reaguar pas djegies së veturave në veri të Kosovës, të cilat ishin të ri-regjistruara.

Sipas saj, ky akt është totalisht i papranueshme dhe duhet dënuar nga të gjithë.

Ajo tha se përgjegjësit urgjentisht duhen kapur.

“Autoritetet përkatëse duhet të ndjekin urgjentisht përgjegjësit për të siguruar stabilitet për komunitetin lokal”, ka thënë Cramon.