Artisti i flokëve Onurhairartist, ka vetëm një fjalë për këtë artiste

Artisti turk i flokëve, Onurhairartist, po e bën namin në Kosovë dhe jo vetëm.

Në Instagram, ai shpesh hedhë fotografi, ku shihet me fytyra të ndryshme publike.

Ai ka hedhur edhe foton me Dafina Zeqirin, pas kujdesit të flokëve të saj, duke e quajtur diamant.

Falënderuese për punën e Onurit është edhe vet Dafina.