Gurrthemeli i Korridorit 8/ Bekteshi: Vetëm fillimi i shumë projekteve të mëdha infrastrukturore që e presin vendin

Ditë historike, kështu e përshkruan ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ditën e sotme pas vendosjes së gurrthemelit të projektit të Korridorit 8.

Ky projekt është vetëm fillimi i shumë projekteve të mëdha infrastrukturore që e presin vendin tonë, shkruan më tej Bekteshi.

DITË HISTORIKE!
Sot vendosëm gurthemelin e projektit më të madh në vend, atë të ndërtimit të autostradës me gjashtë korsi të korridorit 8, nga Kumanova, Shkupi, Tetova, Gostivari, Kërçova, Struga e deri në Tiranë, Durrës dhe Vlorë.
Ky projekt është vetëm fillimi i shumë projekteve të mëdha infrastrukturore që e presin vendin tonë.

 

https://www.facebook.com/100044464358055/posts/pfbid0uvv3ucybnHL9U1vP9JmVNk1G3EjfAVQFdUycuiSB4wwRd4SFRNKBQjUD6BxfoMKml/?mibextid=SDPelY