Kontrolle antidrogë në të gjithë rrugët e Pogradecit

Policia e rendit dhe antidroga kontrolle të rrepta në rrugët e Pogradecit mbremjen e kesaj te shtune. Kotrollet kane qene te pozicionuara në akse me densitet të lartë lëvizjeje. Sipas të dhënave të policisë kontrollet fokusohen tek personat në kërkim, armëmbajtje pa leje dhe lëndët narkotike. Deri më tani nuk ka pasur raste të konstatuara, kontrollet vijojnë pasi edhe lëvizjet në fundjavë në juglindje janë të larta.