Mbërriti projekti i veçantë i artistit Bekim Ibrahimi…!

 

“Pjeshk moj pjeshk” eshte projekti me i ri i kengetarit Bekim Ibrahimi. Ndryshe nga te gjitha heret e tjera dhe projektet e publikuara prej tij, kete here Ibrahimi vjen me nje kenge komplet te nje dimensioni tjeter. Linja e dashurise permes simbolikave ka percjelle pothuajse te gjithe kengen te cilen kengetari e ka shoqeruar me klip.

 
Me tekst te Jahe FIDES, muzike nga vete
Bekim IBRAHIMI dhe me orkestrimi te artistit Edmond RRAPI kane realizuar nje produksion muzikor qe ka lene pershtypje te mira ne veshin e publikut. Degjueshmerise i eshte bashkangjitur eshte vizualiteti permes klipit qe shoqeron kete kenge, nje video produksion nga ARTFABE, nen koerografine e Krenar KORÇES, me pjesemarrjen e nje pjese te Ansambli ” DANCE PLUS FOLK ” Elbasan, klipi u realizua ne
RESTORANT ” PANORAMA ” Maminas- Durrës
Sponsorizimi i ketij projekti u realizua nga Swiss Musik, Zvicer. Me poshte keni edhe linkun e klipit tek i cili mund te hidhni nje sy dhe te krijoni edhe nje ide mbi realizimin e projektit me te fundit te kengetarit Bekim Ibrahimi!