Kapen 5.5 ton kokainë në Karaibe, sasia më e madhe e sekuestruar gjatë këtij viti

Një sasi rekord kokaine është sekuestruar nga autoritetet kolumbiane. Bëhet fjalë për 5.5 tonë, sasia më e madhe e zbuluar në detin e Karaibeve përgjatë këtij viti.

 

Sekuestrimi i sasisë së madhe të drogës u bë në tre operacione kundër varkave të tipit “go fast”, të përdorura zakonisht nga trafikantët e drogës.

 

Ndërhyrjet u krye edhe me ndihmën e autoriteteve të Panamasë dhe Shteteve të Sashkuara të Amerikës.