Ushtria e Kosovës përfundon ushtrimin fushor “Steel Alpha 2023”


FSK-ja përfundon ushtrimin fushor “Steel Alpha 2023”.

Pjesëtarë të Forcës e Sigurisë së Kosovës e kanë përfunduar ushtrimin fushor “Steel Alpha 2023”

Ky ushtrim është realizuar në kuadër të përgatitjeve për “Defender Europe 2023”, për validimin e Kompanisë A dhe Togut IVR nga Regjimenti i Dytë i Forcave Tokësore, njofton Klan Kosova.

“Në këtë ushtrim janë kryer stërvitje për operacione të mbrojtjes, sulmuese, të sigurisë dhe stabilitetit, duke i përfshi këtu edhe stërvitjet në nivel kompanie (LFX) me të gjitha sistemet e armatimit”.