Shqipëria kualifikohet në finalen e Eurovisionit

Shqipëria është vendi i parë i cili u kualifikua për finalen e Eurovisionit.

Albina Kelmendi dhe familja e saj me këngën ‘Duje’ do të paraqiten në natën finale të 13 majit duke përfaqësuar Shqipërinë në garën evropiane të këngës.