Vizita e Schutz dhe darka në rezidencë, ambasadori gjerman zbulon se çfarë folën me Kurtin


Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde, ka shkruar për darkën që kanë pasur mbrëmë në rezidencën e tij me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, pasi që në Kosovë është duke qëndruar drejtoresha për Ballkanin, Susanne Schutz.

Kurti në këtë darkë ka qenë i shoqëruar nga zv.ministri i Punëve të Jashtme, Kreshnik Ahmeti.

Rohde ka shkruar se në këtë darkë kanë pasur një diskutim të frytshëm për rrugën përpara lidhur me temat aktuale që ndërlidhen me procesin e dialogut.

Në Kosovë për vizitë ka qëndruar edhe drejtoresha e USAID-it, Samanta Power e cila ka treguar se ka sjellur mesazhin e presidentit Joe Biden për rëndësinë e themelimit të Asociacionit.