Arbër Ademi deputetit të VMRO-së ia kujton autostradën Kërçovë – Ohër, ne nuk jemi si ju!

Ndryshimet ligjore që parashihen me marrëveshjen për ndërtimin e autostradave të korridorit 8 dhe 10d, janë në komisionet e Kuvendit.