Gala mbrëmje në New York me rastin e 15 vjetorit të Rrënjëve Shqiptare

Albanian Roots Prezanton:
The Albanian Roots Gala🇦🇱
[Ngjarja e Tapetit të Kuq]
🗓️ E premte: 9 qershor 2023
📍 Kisha buzë lumit
⏰ ora 18.00
-
Bashkohuni me Albanian Roots teksa festojmë 15 vjetorin e Rrenjet Shqiptare dhe nderojmë kontributin e shumë individëve në komunitetin shqiptar. Gala do të jetë një natë para paradës dhe do të ketë artistë të njohur shqiptarë, DJ, një darkë me 4 kurse, çmime dhe mirënjohje dhe shumë surpriza të tjera.✨
-
🎟️: https://www.eventbrite.com/e/albanian-roots-15-year-anniversary-gala-tickets-625962660167?fbclid=IwAR2AHTat06UiuiZpf8nQyJ9rlhVSXpgpgUfntVybh& id=Zxz2cZ

Shënim: Kjo është një ngjarje BLACK-TIE dhe biletat janë të disponueshme përmes Lidhjes EventBrite në Bio-në tonë. NUK SHITET BILETA NË DERA.

Ekipi i Albanian Roots pret me padurim
t’ju shoh të gjithëve atje! 🇦🇱
#shqiptarrootsgala #shqiptare rrenje