Selami nga terreni: Me vëmendje kryejmë verifikimet për derivate kualitative dhe matje të sakta!

Sot bashkë me kontrollorët e Byrosë së Metrologjisë drejtori Selami ishte në terren për të bërë verifikimin e parë të një nga pikave të derivateve të naftës.

Ai me nje postim në rrjetet sociale porositi:

“Vazhdojmë të jemi në terren dhe me përkushtim të vëmendshëm, për të qenë në shërbim të qytetarëve për shërbime kualitative dhe të sakta nga ana e pompave të benzinës!”

https://www.facebook.com/photo?fbid=593096299467349&set=pcb.593096312800681