Grubi: Lidhja është gjallë dhe do të jetë përgjithmonë forca jonë e përparimit

Sot, me rastin e shënimit të 145 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit, zëvendës kryeministri i parë Grubi ka shkruar se: 145 vjet fryma atdhetare e këtij çasti historik ka edukuar breza të tërë që u bënë mburojë e atdheut dhe dinjitetit të vatrave të tyre.

Dita e sotme sjell në kujtesë Besëlidhjen e Prizrenit të 1878-tës dhe porosinë e saj të atdhedashurisë nga ku buron pathyeshmëria e idealeve tona.
145 vjet fryma atdhetare e këtij çasti historik ka edukuar breza të tërë që u bënë mburojë e atdheut dhe dinjitetit të vatrave të tyre.
Lidhja është gjallë dhe do të jetë përgjithmonë forca jonë e përparimit!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=808064574016396&set=a.262689901887202