Afera e inceneratorit të Fierit/ SPAK kërkon 10 vite burg për Lefter Kokën dhe 7 për Alqi Bllakon

SPAK ka kërkuar 10 vite burg për ish ministrin e Mjedisit Lefter Koka, lidhur me aferën e inceneratorit të Fierit.

 

Me gjykim te shkurtuar shkon në 6 vite e 8 muaj burg.

 

Për Alqi Bllakon kërkon 7 vite që me gjykim të shkurtuar shkon në 4 vite e 8 muaj. Ndërsa për Klodian Zoton kërkon 12 vite që me gjykim të shkurtuar shkon në 8 vite.

 

SPAK ka kërkuar dënim edhe  për:

 

Pëllumb Abeshi 4 vjet

 

Florian Muçaj 3 vjet

 

Azem Shatëri 3 vjet

 

Erjon Murataj 4 vjet

 

Sabina Cenameri 4 vjet

 

Arben Dervishaj 4 vjet

 

Loran Dusha 8 vjet

 

Arjola Kodra 3 vjet

 

Arbër Denizi 7 vjet

 

Juri Imeraj 7 vjet

 

Regan Merdani 4 vjet

 

Gentian Zifla 4 vjet