Arriti koleksioni më i bukur i fustaneve në Shkup

Arriti koleksioni më i bukur i fustaneve në Shkup

Në butikun që gjendet në Qendrën Tregtare të Qytetit në Shkup ka arritur koleksioni i fundit i fustaneve që është më i miri deri tani. Bëhet fjalë për koleksionin ekskluziv të dizajnuar për të gjitha shijet dhe të gjitha rastet.

Butiku me pronaren Arjeta Selimi ju mirë presin.

Butiku La Reine Couture Lokacioni:GTC kati 1 Shkup. Tel 075311222