Me vullnet arrihet gjithçka! Rexhepi priti në takim pilotin e parë shqiptarë nga komuna e Sarajit, Jeton Jusufi

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ka pritur sot në takim Jeton Jusufin, pilotin e parë shqiptarë nga komuna e Sarajit.

Rexhepi në Facebook teksa ka shkruar për sukseset e Jusufit në shkollim dhe arritjet profesionale, ka potencuar se me vullnet arrihet çdo synim në jetë.

Statusi i plotë:

Sot në zyrat e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve prita në takim Jeton Jusufin, pilotin e parë shqiptarë nga fshati Çajlanë komuna e Sarajit.
Jetoni është një arkitekt i diplomuar i cili vazhdoi ëndrrën e tijë për tu bërë pilot. E urova për arritjet e tijë në akademinë për pilot të cilën e ka kryer duke arritur suksese të shkëlqyera. Falë arritjeve të tijë të dalluara dhe ideve të tijë është edhe anëtar i drejtoris për teknologji dhe inivacion në kompaninë ku edhe operon Turkish Airlaines. Me mbi 100 orë fluturime me asistencë dhe 10 solo fluturime Jetoni po ecë me hapa të shpejt drej realizimit të ëndrrës së tijë, dhe kjo dëshmon edhe një herë se me punë dhe vullnet arrihet gjithçka.
Suksese Jeton!

https://www.facebook.com/Zv.Minist/posts/743453394396211?ref=embed_post