Asgjësohen 203 bimë narkotike në Krujë, asnjë gjurmë nga autorët

Policia ka asgjësuar 203 bimë narkotike në zona të pyllëzuara të Krujës. Policia njofton se bimët narktike janë gjetur gjatë kontrolleve në fshatin Shqezë dhe Bruz Mali, Njësia Administrative Cudhi.

 

Autorët ende nuk janë identifikuar. Si pasojë e kontrolleve deri më tani policia ka asgjësuar mbi 12 mijë bimë narkotike në Krujë.