Viola Von Cramon shpërndan një postim tallës për meshkujt ballkanikë dhe Gjokoviqin


Von Cramon shpërndan një postim tallës për meshkujt ballkanikë dhe Gjokoviqin.

Eurodeputetja, Viola con Cramon shpërndau në Twitter një postim tallës për tenistin serb, Novak Djokovicit, por në veçanti për meshkujt ballkanikë.

Në këtë rrjet social, Dimitar Bechev shkroi “Problemi me Ballkanin: 90% e meshkujve vendas kanë qëndrimin e Gjokoviqit – pa pasur talentin dhe aftësitë e tij”.

Këtë postim Viola von Cramon e shpërndau duke e vendosur edhe një simbol që tregon buzëqeshjen me humorin.

Djokovicit ka humbur kundër Carlos Alcaraz në turneun Grand Slam të tenisit, Wimbledon.