​Disa fshatra të Prizrenit do të përballen me reduktime të ujit çdo natë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka njoftuar të shtunën se do të ketë reduktime të furnizimit në disa fshatra të Prizrenit.

Sipas njoftimit, për shkak të shpenzimit enorm të ujit të pijes në këtë periudhë, pikat më të larta të konsumatorëve nuk po arrijnë të kenë furnizim me ujë.

“Me qëllim të sigurimit të ujit edhe për pikat e larta jemi të detyruar të aplikojmë reduktime të furnizimit për këto fshatra të Komunës së Prizrenit; Piran, Retijë, Retijë e Ulët dhe Qëndresë”, thuhet në njoftimin për media.

Uji do të reduktohet çdo mbrëmje nga ora 23:00 deri në ora 6:00 të mëngjesit.

Kjo gjendje do të vazhdoi deri në përmirësim të situatës me furnizim./Front Online