Lëvizja Besa mbetet pa zëdhënës, Faruk Avdiu ia kthen shpinën Bilall Kasamit dhe rreshtohet krah Arjanit Hoxhës

Zëdhënësi i Lëvizjes Besa, Faruk Avdiu është i rradhës që ia ka kthyer shpinën Bilall Kasamit dhe Lëvizjes Besa duke u rreshtuar kështu krah Arjanit Hoxhës.

Duke mos dashur të jem pjesë e një strukture lokaliste kam vendosur që rrugëtimin politik ta vazhdoj me formacionin e ri politik që paralajmëroi Arjanit Hoxha, ka shkruar Avdiu.

Ja postimi i tij:

Pas situatës së krijuar dhe dëgjimit të dy palëve, jam bind se Lëvizja BESA nuk ka as ide dhe as vizion për organizimin politik të shqiptarëve jasht Tetovës. Prandaj duke mos dashur të jem pjesë e një strukture lokaliste kam vendosur që rrugëtimin politik ta vazhdoj me formacionin e ri politik që paralajmëroi Arjanit Hoxha 
https://www.facebook.com/photo?fbid=6698155930236545&set=a.626029727449226